"El divan": Luis Rojas Marcos

Luis Rojas Marcos, a "El divan", de Sílvia Cóppulo

Diumenge, 18 de març, a les 23.45, a TV3, el psiquiatre Luis Rojas Marcos és el protagonista del programa "El divan", amb una entrevista que es podrà sentir també a Catalunya Ràdio el dissabte 24 de març, a les 13.05.

El psiquiatre Luis Rojas Marcos (Sevilla, 1943), nacionalitzat estatunidenc i resident a Nova York, era un nen inquiet i amb problemes d'aprenentatge, que es distreia a classe. Amb un gran talent natural per la música, va aprendre de petit a tocar el piano, la guitarra i la bateria, aquest últim, molt indicat per a un nen hiperactiu.

En l'actualitat, Rojas Marcos compagina la seva tasca acadèmica de professor de Psiquiatria de la Universitat de Nova York, amb la gestió, com a director executiu de Metges Afiliats de Nova Yok (PAGNY), organització sense ànim de lucre que acull 3.500 metges i professionals de la salut que presten els seus serveis en sis hospitals públics i en deu presons de la ciutat.

Aficionat a la música, a escriure assajos, a passejar en moto i a fer fúting, fa vint-i-quatre anys que participa en la marató de Nova York de manera consecutiva.

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients i que desperten un gran interès humà.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a partir de les 23.35, i els dissabtes a Catalunya Ràdio, a les 13.05.

catradio/divan

facebook.com/eldivanOficial

twitter.com/eldivanOficial

Anar al contingut