L'oient barcelonina Gina Tomàs és la guanyadora de la Copa Enigmàrius del 2017

La final de la competició s'ha fet aquest matí en una emissió especial del programa "El matí de Catalunya Ràdio" a l'auditori AXA de Barcelona, amb una assistència de 200 persones. En l'edició d'enguany, hi han concursat 5.320 persones.

Gina Tomàs, de Barcelona (a la foto, entre Mònica Terribas i Màrius Serra), ha estat la guanyadora de la final de la Copa "Enigmàrius", de Màrius Serra, que es fa dins "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas. En l'edició d'enguany hi han participat 5.320 competidors, que han respost de manera correcta algun dels enigmes plantejats des del setembre fins al 7 de desembre.

La resta de classificats de la final, en què hi han participat 50 finalistes, han estat Adolfo Montoliu (Barcelona), Josep Maria de Juan (Barcelona), Cesc Tomàs (Moià), Núria Calbó (Barcelona), Jaume Rafecas (Vilafranca del Penedès), Josep Anton Sánchez (Barcelona) i David Alonso (Rubí). 

Durant la festa de la gran final de la Copa Enigmàrius, que ha tingut lloc a l'auditori AXA de Barcelona, ha actuat la banda de soul i funk La Soul Machine, que han interpretat les cançons "No hi ha estop" i "Feliç", del seu darrer treball discogràfic "Una nota a la nevera" (RGB Suports, 2017), tercer de la seva carrera.

L'"Engimàrius" es fa de dilluns a divendres, a les 7.54 i fins a les 9.30, dins d'"El matí de Catalunya Ràdio".

 

#Enigmarius

catradio.cat/enigmarius

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut