Eli Casanova i Adrian Grosser amb Eloi Vila
Eli Casanova i Adrian Grosser amb Eloi Vila
DIUMENGE 14 DE GENER, A LES 20.00

"L'ofici de viure", "Merlí" i "El foraster" pugen "Al cotxe"

Diumenge, a les 20.00, Eloi Vila comparteix trajecte a "Al cotxe" amb uns protagonistes que acaben temporada a TV3 i un altre que està a punt de començar-la. Són el presentador de "L'ofici de viure", Gaspar Hernàndez; els actors de "Merlí" Elisabet Casanovas i Adrian Grösser, i el presentador d'"El foraster", Quim Masferrer.

Els protagonistes de la setmana

Gaspar Hernàndez: "Jo era molt reservat i ara he après a mostrar les emocions. És molt sa."

És el presentador de "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio i aquesta temporada ha estrenat el programa a TV3. Puja "Al cotxe" per tancar-ne l'últim capítol, que s'ha emès aquesta setmana.

El periodista explica a l'Eloi com va passar del periodisme polític a interessar-se pels temes lligats al benestar personal. També fa balanç del seu recorregut professional i de com aquests nous coneixements l'han ajudat a superar moments difícils.

Elisabet Casanovas i Adrian Grösser: "Hem viscut junts una de les parts més importants de les nostres vides, fins ara."

Fa tres anys que són la Tània i en Marc a "Merlí". Pugen "Al cotxe" just abans que s'emeti l'últim capítol d'una sèrie que s'ha convertit en un fenomen juvenil.

Els dos actors expliquen a l'Eloi què ha significat "Merlí" en les seves vides, com han paït la popularitat i com ho han viscut a casa. Fan memòria dels moments compartits amb la resta de companys i parlen de com encaren el futur ara que s'acaba aquest projecte.

Quim Masferrer: "Vaig ser davanter centre de l'Arbúcies. "Pichichi" durant algunes temporades. Si no ho hagués deixat, el Barça hauria tingut davanter centre per anys."

L'actor i presentador torna a TV3 la setmana que ve. Puja "Al cotxe" per anar a preparar un dels monòlegs d'"El foraster".

Masferrer es mira el passat amb ironia i analitza d'on surt la seva vocació artística. Admet que fer "El foraster" l'ha canviat i que ara ha après a parlar més d'ell mateix. Per això pot explicar a l'Eloi com va conèixer la seva parella, què li ha suposat convertir-se en pare, i per què ha decidit implicar-se políticament.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3


#AlcotxeTV3

Anar al contingut