"L'ofici de viure" des de Vegetàlia
Diumenge, a Castellcir

"L'ofici de viure" dóna la benvinguda a l'estiu des de Vegetàlia

Aquest diumenge, el programa de psicologia positiva de Catalunya Ràdio convida els oients a l'enregistrament d'una edició especial dedicada a la consciència a la taula, que s'emetrà el dia 28 de juny.

Diumenge, 21 de juny, el programa de psicologia positiva "L'ofici de viure", dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, donarà la benvinguda a l'estiu amb una edició especial des del Mas Montserrat, la seu de Vegetàlia, situada a Castellcir, al Moianès.

Els oients que assistiran a la gravació del programa podran participar a les activitats que es faran a partir de les 10.00: experimentaran el turó dels sentits, baixaran pel camí terapèutic, visitaran l'hort ecològic i faran un esmorzar amb productes de Vegetàlia.

L'enregistrament de "L'ofici de viure" dedicat a la consciència a la taula començarà a les 13.00. Participaran en la conversa Maria Pilar Casanova, "coach" d'alimentació conscient; Antonio Jorge Larruy, professor de meditació; Assumpció Salat, psicòloga; Salvador Sala, fundador de Vegetàlia; Enric Barbany, director general de Vegetàlia, i Marta Pladevall, biòloga i especialista en agricultura ecològica. L'emissió d'aquest programa es farà diumenge de la setmana que ve, 28 de juny.

"L'ofici de viure" s'emet dissabtes i diumenges, d'una a dues del migdia, a Catalunya Ràdio.

 

Catradio.cat/ofici

Facebook.com/loficideviure

Anar al contingut