L'Obra del Nen Déu, a "Signes dels temps"

Diumenge, a les 10.00 a TV3, "Signes dels temps" parla de l'Obra Benèfico Social del Nen Déu amb la directora, Maria Rosario Hidalgo. El programa, presentat per Francesc Rosaura, entrevistarà Maria Gibert i Josep Taberner, participants en el col·loqui Europeu de Parròquies, celebrat a Lisieux. Per acabar, Lluc Torcal, cistercenc, és el protagonista de l'espai "Any de la Vida Consagrada".

L'Obra del Nen Déu

L'Obra Benèfico Social del Nen Déu va fer la volta al món fa gairebé 5 anys amb motiu de la visita del papa Benet XVI a Barcelona. Aquesta obra social de l'arquebisbat de Barcelona necessita recursos econòmics per continuar atenent les persones amb discapacitat física i intel·lectual. "Signes dels temps" entrevista María Rosario Hidalgo, germana franciscana dels Sagrats Cors i directora de l'Obra del Nen Déu.

Col·loqui Europeu de Parròquies

El col·loqui Europeu de Parròquies és una reunió de cristians de parròquies i de comunitats cristianes de països d'Europa que se celebra cada dos anys en un país d'Europa diferent. En aquestes trobades, els cristians comparteixen les seves experiències sobre qüestions d'Església i de societat, partint del seu compromís pastoral. Enguany, el col·loqui se celebrarà a la ciutat de Lisieux a començaments de juliol. "Signes dels temps" conversa sobre aquesta iniciativa Maria Gibert i Josep Taberner, participants catalans en el col·loqui.

Any de la Vida Consagrada

El monjo cistercenc Lluc Torcal, físic, filòsof i prior del Monestir de Poblet, és el protagonista de l'espai "Any de la Vida Consagrada".

tv3.cat/signesdelstemps

facebook.com/signesdelstemps

twitter.com/signesdelstemps

Sant Joan Despí, 26 de juny del 2015

Anar al contingut