Laura Rosel
Laura Rosel
Dissabte, a partir de les 22.05

Lluís Llach trenca el silenci televisiu, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 22.05, "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, mirarà de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. La situació judicial dels polítics exiliats, l'activisme sense edat i la situació a Líbia seran alguns dels temes que tractarà el programa.

El programa començarà analitzant la situació judicial dels polítics exiliats amb Joaquín Jiménez, magistrat emèrit del Tribunal Suprem, que exercia a la mateixa sala que Pablo Llarena.

També s'emetrà una entrevista exclusiva amb Lluís Llach, que trenca el seu silenci televisiu per al "Preguntes freqüents". Llach no havia concedit cap entrevista a cap televisió des de les eleccions del 21 de desembre.

Laura Rosel conversarà amb dues dones d'esperit "jove" i revolucionari sobre el poder de l'activisme. L'exmiliciana republicana Ángeles Flórez (Maricuela), que als seu 99 anys defensa la República, i amb Ana Jiménez, que als 81 s'ha plantat dia rere dia a les obres de l'AVE de Múrcia fins que han aconseguit el soterrament del tren.

Durant el FAQS també s'analitzarà quina és la situació a Líbia amb una de les poques periodistes catalanes que ha trepitjat aquell país, Cristina Solias.

I el programa acabarà amb una doble actuació de Joan Masdéu.

A les cadires hi haurà els periodistes Jordi Barbeta, Sara González, Mariano Alonso i Magda Bandera, que participaran en el debat i faran preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQs de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut