Lluís Llach s'ha mostrat disposat a anar en una llista electoral, si se l'hi demana

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', amb Mònica Terribas, el músic i escriptor ha assegurat que vol servir el país en un moment polític de vital importància com el que s'està vivint.

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Lluís Llach ha assegurat que està disposat a anar en una llista electoral, si se l'hi demana. El músic i escriptor ha remarcat que "jo no deixo de veure'm de res, sempre que s'entengui que se'm fa servir. Per fer-me servir, per res més. I després quan no fes servei, fora".
 
Llach també ha destacat la importància del moment polític que viu Catalunya, el fet que s'hagi arribat fins a un anunci de convocatòria de la consulta, i ha assegurat que, passi el que passi el 9-N, cal estar units i mobilitzats.
 
El músic i escriptor afegit que  "la unitat és un valor molt gran en el procés que estem, fins al moment constituent. Jo crec que, en aquest procés en què, al final, una altra vegada, a través d'un procés constituent, el país s'haurà de redefinir, aquest unitat és important. També val a dir que ha de ser unitat, però sense renunciar a les creences de cada un".
 
Lluís Llach ha apuntat que "hem d'estar mobilitzats i, a més, jo crec que necessitarem mobilitzar-nos perquè si l'estat continua de tal manera, aquesta opinió pública mundial una de les coses a les quals pot ser molt sensible és, precisament, a la mobilització popular pacífica i civilitzada i, de vegades, fent exercicis d'escacs com va ser el de dibuixar les quatre ratlletes durant 11 quilòmetres". 
 
El cantautor i ara escriptor, que ha publicat aquesta setmana la seva segona novel·la, Les dones de la Principal, ha afegit que acceptaria que se'l fes servir en política, però ha matisat que no s'hi vol dedicar activament.
 
Si voleu escoltar l'entrevista sencera, podeu anar aquí.
 
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut