Lluís Homar, a "El divan" de Sílvia Cóppulo

Diumenge, 25 de març, a les 23.35, a TV3, l'actor Lluís Homar és el protagonista del programa "El divan", en una entrevista que es podrà sentir també a Catalunya Ràdio el dissabte 31, a les 13.05.

L'actor i director teatral Lluís Homar (Barcelona, 1957) mostra, amb la gran honestedat que el caracteritza, la seva fragilitat com a ésser humà: riu quan recorda la rivalitat que mantenia damunt de l'escenari amb l'actriu Anna Lizaran i les seves trobades amoroses en la vida real, i també plora quan explica la por que li ha provocat, tota la vida, viure pendent de ser acceptat i d'arribar a ser el millor.

"La força rau en la vulnerabilitat", assegura un Homar enamorat dels seus fills, que està considerat el millor Manelic de "Terra baixa" i que ara interpreta un gran "Cyrano" al Teatre Borràs de Barcelona. Assegut a "El divan" de Sílvia Cóppulo, l'actor interpreta el paper més important de la seva vida: fa de Lluís Homar.

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients i que desperten un gran interès humà.

"El divan" s'emet els diumenges, a TV3, a les 23.35, i els dissabtes, a Catalunya Ràdio, a les 13.05.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivanOficial

twitter.com/eldivanOficial

 

 

Anar al contingut