Lluís Corominas avança que CDC torna a apostar per Ramon Tremosa com a candidat a les europees

Tot i això, en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', el diputat de CiU ha explicat que encara han de començar a negociar les llistes electorals amb el PNB i Coalició Canària.

El diputat de CiU i vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas, avança a Catalunya Ràdio que CDC tornarà a apostar per Ramon Tremosa com a candidat a les europees del 25 de maig. Tot i això, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Corominas ha explicat que encara cal esperar el resultat de les negociacions sobre les llistes electorals que encetaran en breu amb el PNB i Coalició Canària, les dues formacions amb què es presentaran després del fracàs d'una candidatura unitària de forces sobiranistes: "Nosaltres sempre hem dit, com a Convergència Democràtica, que el nostre candidat, en Ramon Tremosa, ens ha representat molt bé. Estem molt contents de la seva feina, tant a les institucions europees com aquí a Catalunya i, per tant, per nosaltres és una bona opció. Ara, evidentment, també hem de parlar amb ell i hem de fer la resta de la candidatura perquè sigui una candidatura que els catalans puguin votar."
 
Encara que no hagi estat possible la candidatura unitària, Lluís Corominas creu que és viable que els partits que estan a favor de la consulta puguin compartir punts dels seus programes en defensa del dret a decidir.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut