Llucià Ferrer, presentador del concurs "Atrapa'm si pots"
Llucià Ferrer, presentador del concurs "Atrapa'm si pots"

Llucià Ferrer presentarà "Atrapa'm si pots", el nou concurs de TV3 per al cap de setmana

TV3 recupera el gènere concurs a la graella. Serà a partir del novembre, els dissabtes i diumenges abans del Telenotícies Vespre.

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. Però "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur, en què gairebé més important que els diners és passar-s'ho bé. És un concurs en què pesa més la intuïció que els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que la sort.

El concurs té cinc fases diferents, en les quals es van eliminant concursants, fins que a l'última en resten dos que hauran de contestar totes les preguntes sense cap errada si volen guanyar el pot.

Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles, que donen al conjunt un to distès, amè i divertit. Per aconseguir aquest ambient participatiu i amb ritme, cada programa incorpora una ronda de preguntes musicals, en què el presentador anima els concursants a taral·lejar o ballar les cançons que hi sonen. Durant el programa tindrem l'oportunitat de conèixer els concursants, el seu lloc de residència i les seves aficions, mitjançant unes peces gravades en què ens explicaran històries, acudits, ballaran o cantaran.

"Atrapa'm si pots" és un concurs d'estructura molt entenedora que permet la participació des de casa, un programa d'entreteniment per a tots els públics.

Llucià Ferrer

A TV3 va debutar amb el programa "Virus". Més tard va presentar i dirigir els programes "Quin país!", "L'aprenent" i "Menú degustació". Aquest estiu ha presentat el programa de converses "Rols de parella", en què dues persones amb una relació especial, un "food truck" i una taula parada en un marc incomparable van portar a compartir converses, moments i reflexions de tota mena.

Ha treballat a Ràdio Flaixbac presentant el programa "El matí i la mare que el va parir". A RAC 105 va crear el programa "Fricandó matiner". Després va passar per Catalunya Ràdio amb l'"On vols anar a parar?". A RAC1, ha presentat i dirigit el programa "Via lliure estiu".

 

https://tv3.video/atrapamTV3

tv3.cat

Sant Joan Despí, 11 d'octubre del 2018

 

Anar al contingut