Llibres per a l'estiu, a "Tria33"

El divendres la literatura omple el "Tria33", el punt de trobada dels apassionats per la cultura. De dilluns a divendres, a les 21.55, el 33 ofereix als espectadors les claus de l'actualitat dels àmbits culturals i de les disciplines artístiques.

Anna Guitart dedicarà la tria literària de demà a alguns dels llibres que s'ha reservat per llegir, amb calma i en un indret idíl·lic, aquest estiu: "Històries de Pequín", memòries de l'americà David Kidd; la nova edició revisada d'"El món d'Horaci", de Vicenç Pagès Jordà; "NO", de Saïd El Kadaoui, nascut al Marroc, i la novel·la negra de Petros Markaris "Offshore", denúncia de la corrupció i el blanqueig de capital.

I també recomanarà "L'imperi dels lleons", del mallorquí Sebastià Bennasar; "El color del silenci", de la valenciana Èlia Barceló; "El cuento de la criada", de Margaret Atwood, distòpia sobre una dictadura als Estats Units; "Flush", de Virginia Woolf, la biografia d'un gos adoptat per una poetessa, i "Connerland", de Laura Fernández, sobre literatura de ciència-ficció.

tv3.cat/tria33

facebook.com/tria33cultura

twitter.com/tria33

instagram.com/tria33cultura

 

Anar al contingut