L'instragramer amb més seguidors de l'Àfrica, a "Catalunya Experience"

Aquest dimecres, a les 22.40, arriba un nou capítol de "Catalunya Experience" a TV3. El programa, presentat per Ivana Miño i dirigit per Xavier Brichs, dóna a conèixer la geografia catalana amb convidats de tots els racons del món.

A "Catalunya Experience", produït per TV3 amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme , es poden veure els diferents vessants que el territori ofereix durant totes les estacions de l'any. Per descobrir les diverses maneres de viatjar per Catalunya, cada programa estarà protagonitzat per persones que tenen influència pública a les xarxes socials i mitjans de comunicació dels seus països d'origen.

Gareth Pon, de Sud-àfrica

Gareth Pon és l'instagramer amb més seguidors de l'Àfrica que recorrerà l'interior de Catalunya amb l'equip del programa. En aquest viatge, visitarà Vic acompanyat de la il·lustradora Pilaríni Bayés.

A la comarca d'Osona munyirà ovelles, ballarà a ritme de Els Catarres i se sorprendrà en veure el campanar mig cobert per l'aigua al pantà de Sau.

A Barcelona, Ivana Miño li presentarà dos dels instagramers amb més seguidors de Catalunya. A més, farà un viatge en el temps dins d'un Hispano Suiza al ral·li de cotxes històrics de Sitges.

 

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3