Joan Ferran
Joan Ferran
Dissabte, a les 20.45

L'inici de la Lliga Europea d'hoquei patins, a Esport3

Demà, a les 20.45, Esport3 donarà el tret de sortida a les competicions europees d'hoquei patins amb la transmissió del partit entre el CE Noia Freixenet i el Montreux HC

Aquest cap de setmana comencen les competicions europees d'hoquei patins, amb la primera jornada de Lliga Europea i de l'Europe Cup (antiga Copa CERS). El CE Noia Freixenet, que torna a la Lliga Europea després de sis temporades, debutarà a casa contra el Montreux. L'equip de Sant Sadurní ha començat la temporada una mica irregular, amb dues victòries, un empat i una derrota a l'OK Lliga. A Europa, està enquadrat al grup D juntament amb el Benfica, el Monza i l'equip suís.

Malgrat gaudir d'una gran tradició i de tractar-se de l'equip d'hoquei patins més antic del món, el Montreux és un dels equips més modestos de la Lliga Europea. L'any passat va acabar cuer del seu grup amb 6 derrotes en 6 partits i 54 gols encaixats. Compta amb quatre catalans a les seves files: el tècnic Mateo de Ramon, i els jugadors Marc Armero, Arnau Bertran i Albert Soler.

La narració serà de Joan Ferran, i els comentaris, del seleccionador català masculí Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut