L'informatiu "Catalunya vespre", de Catalunya Ràdio, en directe des del pantà de Camarasa

Demà, 6 de juny, a les 21.00, l'informatiu nocturn "Catalunya vespre", amb Kílian Sebrià, s'emetrà en directe des del pantà de Camarasa amb motiu de la commemoració del centenari de la infraestructura elèctrica al riu Noguera Pallaresa.

L'informatiu "Catalunya vespre", amb Kílian Sebrià, s'emet demà, 6 de juny, a les 21.00, en directe des del pantà de Camarasa (la Noguera) aquest dimecres 6 de juny. Amb motiu del centenari de la presa i de la central elèctrica, el programa abordarà el futur de l'energia sostenible i la seva capacitat de donar resposta a la demanda d'electricitat.

Sebrià passejarà per la presa amb el submarinista Pep Fillat, especialista en immersions en pantans, que explicarà què s'amaga sota les aigües embassades del riu Noguera Pallaresa i quins eren els plans de l'aviació republicana durant la Guerra Civil. A més, Fillat promou la producció d'una tipologia de vi que envelleix en àmfores dipositades al fons del pantà de Sant Antoni, al mateix riu.

El programa també comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso, i del responsable de la central elèctrica, Marc Miret. Tots dos tenen una estreta relació familiar i veïnal amb el pantà i explicaran com es conviu amb una infraestructura gegantina com aquesta en un poble que no arriba al miler d'habitants.

La tertúlia del "Catalunya vespre" la faran els periodistes lleidatans Anna Saez, Noèlia Casellas, Rafa Gimena i el conservador del Museu de Lleida, Alberto Velasco. I la part més festiva d'aquest programa especial la portarà Lo Pau de Ponts, nom artístic de Pau Pinós, un jove cantautor i youtuber que triomfa a les xarxes fent versions a base de rodolins.

"Catalunya vespre" s'emet de dilluns a divendres, de nou del vespre a onze de la nit.

 

catradio.cat/catalunyavespre

facebook.com/catalunyavespre

twitter.com/catalunyavespre

 

 

Anar al contingut