L'inconformisme dels joves, al "Merlinari"

Dilluns, a les 23.00, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols, on els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies, i on alumnes de Batxillerat opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. L'actriu Candela Antón, que interpreta la Berta, es convertirà en el fil conductor d'aquest capítol en què el "Merlinari" es trasllada a l'institut Ferran Casablancas de Sabadell.

En aquest capítol, el Merlí tasta la seva pròpia medicina i els peripatètics se li rebel·len. Una actitud molt pròpia de l'edat. És per això que "Merlinari" ha volgut saber si els joves són inconformistes. S'ha plantat a Sabadell, a l'institut Ferran Casablancas, i ha indagat sobre l'actitud i els mètodes de protesta dels alumnes.

"Merlinari" també vol saber com és la més rebel dels peripatètics, la Berta, i l'acompanya en un recorregut per l'institut on graven la sèrie. Se'n descobreixen racons abandonats i d'altres, com la cantina, on no hi falta de res.

Al final, els alumnes del Ferran Casablancas fan un ball d'"El bé contra el mal" i la Candela Antón el canta a ritme de Leonard Cohen.

tv3.cat/merlinari

facebook.com/merlitv3/

twitter.com/MerliTV3

Anar al contingut