L'incendi d'Òdena, a "Emergències"

Diumenge, a les 22.30, TV3 emet el segon capítol d'"Emergències", una producció de TV3 amb la col·laboració de Media 3.14. Una sèrie que parla dels professionals que arrisquen la vida per salvar la dels altres, que no saben mai què es trobaran quan arriben a la feina. Aquesta setmana, es podrà veure un dels pitjors incendis dels últims estius i l'arribada d'un noi amb fractures diverses a l'Hospital Clínic.

Incendi d'Òdena, a l'Anoia. El foc va camí de convertir-se en un dels pitjors dels últims estius. És un lloc on no ha caigut ni una sola gota en tot l'estiu. És molt a prop de Montserrat, al sud del Bages. La seva capacitat de propagació supera la capacitat d'extinció dels bombers. Per tant, s'han de prendre decisions: on es para? Què se sacrifica? Com es fa? En aquest capítol es descobreix que els bombers no van darrere les flames amb mànegues d'aigua. Sovint ja han previst i estudiat el foc i saben on l'han d'esperar per apagar-lo. Cada vegada hi ha més estratègia i menys aigua en l'extinció dels grans incendis.

"Emergències" també és al costat d'un noi que arriba a l'Hospital Clínic amb diverses fractures, la més important, la de la pelvis. Perilla la seva vida i s'ha d'operar de màxima urgència. L'equip del programa també presencia la cardioversió elèctrica d'un pacient que té una arítmia mortal. I el SEM improvisa una habitació d'hospital en una casa i reanimen una adolescent diabètica amb una forta baixada de sucre.

tv3.cat/emergencies

facebook.com/emergenciesTV3

Anar al contingut