DIUMENGE, A LES 15.00

L'impressionisme, l'expressionisme i el minimalisme , a "Els homes clàssics"

"Els homes clàssics", presentat per Pedro Pardo i Albert Galceran, parlarà diumenge, de 15.00 a 16.00, sobre l'impressionisme, l'expressionisme i el minimalisme, a través de grans autors com Debussy, Satie, Ravel, Schönberg i Pärt.

"Els homes clàssics" parlen sobre com sorgeixen i quines són les principals característiques de l'impressionisme, l'expressionisme i el minimalisme. En un món marcat per les guerres mundials, la música va tenir la seva resposta a aquests foscos esdeveniments. El programa de música clàssica acostarà als oients les obres de Debussy, Satie, Ravel, Schönberg o Pärt.

Pedro Pardo i Albert Galceran són "Els Homes Clàssics", i cada setmana s'han marcat l'objectiu d'acostar la clàssica al gran públic. Per això surten al carrer a gravar reportatges, conviden a l'estudi aquelles persones que en saben més de la matèria, i s'asseuen al piano per explicar aquells tecnicismes que solen despistar-nos. El programa, dividit en diversos blocs, està pensat per acabar-lo amb una audició, havent donat les eines a l'oient per fer una escolta activa, desxifrant tots els elements rellevants de l'obra que cada setmana els ocupa.

La música clàssica és fantàstica, i és cosa de tots compartir-la.

 

catradio.cat/elshomesclassics

facebook.com/elshomesclassics

twitter.com/homesclassics

instagram.com/homesclassics/

Anar al contingut