L'il·lusionista Antonio Díaz, a "Això no és un trio"

Diumenge, a les 21.55, Antonio Díaz serà el protagonista de la quarta edició d'"Això no és un trio", el programa d'humor, música i espectacle presentat per Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè.

El convidat d'aquesta setmana a "Això no és un trio" és Antonio Díaz –més conegut com Mago Pop–, que va descobrir la màgia als 4 anys quan li van treure una moneda de l'orella. Des d'aleshores, la màgia s'ha convertit en la seva passió i hi ha dedicat tot el seu temps.

S'ha inspirat molt en Tamariz i en Copperfield i ho expressa amb aquestes paraules: "De Tamariz he après la importància d'estimar la professió, i en Copperfield és el mag que m'ha fet somniar, que m'ha fet creure que res és impossible". Per això, el Mago Pop arribarà al programa disposat a revelar qui hi ha darrere d'aquest personatge que ha viatjat arreu del món mostrant les seves il·lusions i que està disposat a complir un somni que té des de petit: volar.

Antonio Díaz oferirà alguns trucs de màgia, però no serà l'únic que en farà; la Bibiana, l'Ana i l'Àngels també s'hi atreviran. Al plató d'"Això no és un trio" passaran moltes més coses, perquè l'il·lusionista –que també en sap molt de música– s'unirà a la banda del programa amb Joan Colomo i la Radiofórmula per interpretar un tema dels Beatles. També anirà una estona a la platja, amb la Bibiana, i tastarà el seu plat preferit: les llenties de la seva mare.  

tv3.cat/aixonoesuntrio

facebook.com/aixonoesuntrioTV3

twitter.com/aixonoesuntrio

Anar al contingut