L'hostal INOUT arriba a "Tenim un pla", amb Pau Garcia-Milà

Demà a les 20.25, TV3 emetrà el tercer capítol de "Tenim un pla", el programa en què s'ajuda petites empreses catalanes a millorar les seves vendes, productes i serveis.

Aquest dissabte es presentarà la quarta empresa que participa en el programa, l'hostal INOUT, el primer complex turístic d'Europa en què el 97% dels seus treballadors tenen algun tipus de discapacitat. Les seves responsables són la María José i la Kika, i l'hostal té 160 llits, una piscina, un gran restaurant, diverses pistes esportives i moltes sales de reunions per omplir. Aquesta empresa no té afany de lucre, tots els treballadors en són socis i els beneficis es reinverteixen en millores per a l'alberg.

Durant l'estiu tot funciona més o menys bé, però a l'hivern l'activitat baixa molt. Tot i això, la seva filosofia no és fer fora el personal, com a la resta de negocis turístics, i el que necessiten és incrementar-ne l'ocupació.

L'empresa Peusek continua sense acostar-se als joves, per això aquesta setmana Josep Lobató, comunicador experimentat, els donarà les claus per connectar amb  aquest grup. Josep Lobató va ser el primer de parlar obertament de sexe a la ràdio catalana, i coneix els codis i el llenguatge dels menors de 25 anys.

L'Eva, la propietària de la perruqueria, visitarà Lluís Soldevila, un consultor en actituds d'alt rendiment i autor del llibre "Éxito se escribe con A", per definir una estratègia i començar la recuperació.

A la botiga de guitarres començaran els canvis, i el primer de tot és desfer-se dels trastos vells per deixar espai als somnis del Manel i la Charo. Per aconseguir-ho els visitarà Oriol Galobardes, un mena de psicòleg de botigues, especialitzat en remodelació d'espais.

tv3.cat/tenim-un-pla

facebook.com/tenimunplatv3

twitter.com/TenimUnPlaTV3

Anar al contingut