L'home és un llop per a l'home, a "Nit i dia"

Dilluns, a les 21.55, s'estrena el novè capítol de la segona temporada de "Nit i dia", la sèrie de TV3 produïda per Mediapro. Dues trames paral·leles protagonitzades per forenses, jutges, policies i també per advocats, artistes, polítics i sicaris. Històries de personatges que intenten fugir del seu passat; però aquest passat, d'una manera o d'una altra, sempre torna. Així és la nova temporada: una partida d'escacs entre el passat i el present. Blanques i negres. Llum i foscor. Nit i dia.

Homo homini lupus

La publicació a la premsa d'un article que detalla les activitats il·lícites de Martí Miró (Ramon Fontserè) i Joana Porta (Lluïsa Mallol) encén totes les alarmes. Carmen (Mar Ulldemolins), inquieta, vol deixar de passar informació a la policia, mentre els Miró busquen l'origen de la filtració i Querol intenta aprofitar la situació per apartar-lo de les llistes electorals.

I després, a les 22.55, "En sèrie", la docusèrie presentada per Miranda Gas i dirigida per Román Parrado, que desgrana la feina immensa que comporta una sèrie de televisió de primer nivell com "Nit i dia".

El so

El so és un altre gran desconegut per al públic d'una ficció televisiva. En aquest capítol es demostra que la feina de l'equip de so és fonamental i, alhora, gens fàcil. El programa es fixarà també en la banda sonora de "Nit i dia" i en la postproducció.

tv3.cat/nitidia

twitter.com/nitidiaTV3

facebook.com/nitidiaTV3

Facebook Live

Anar al contingut