Merlí fa una pintada

L'home és un llop per a l'home, a "Merlí"

Dilluns 26 de setembre, a partir de les 22.40, s'emetrà el segon capítol de la segona temporada de "Merlí", la sèrie revelació de Televisió de Catalunya, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Hèctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés.  El primer capítol, que va ser líder d'audiència, i és un èxit a la carta, amb més de 126.000 reproduccions.

Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de Filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat. Aquesta setmana, el filòsof anglès Thomas Hobbes pren protagonisme. Pertanyent a la tradició empirista, va popularitzar la frase "L'home és un llop per a l'home".

La Coralina (Pepa López), la nova cap d'estudis, pren el despatx a en Merlí. Els alumnes estan sorpresos amb el caràcter dur de la professora d'Història. La Carmina (Anna Maria Barbany) vol que el Merlí se'n vagi de casa. Per la seva banda, la Tània (Elisabeth Casanovas) es torna a fixar en el Marc (Adrian Grösser). 

Primer capítol, líder d'audiència i èxit a la carta

"Merlí" va estrenar dilluns la segona temporada com a programa més vist del dia amb una audiència de 577.000 espectadors i una quota del 22,5%. Pel que fa a internet, prop de 80.000 usuaris s'han connectat fins aquest migdia per veure el primer capítol a la carta, del qual s'han fet més de 126.000 reproduccions.

Segona temporada de "Merlí"

Ha començat el segon de Batxillerat a l'Institut Àngel Guimerà. Els peripatètics han madurat una mica en general, però, en el fons, són els mateixos adolescents divertits i despistats disposats que el seu professor preferit, Merlí Bergeron, els faci pensar i qüestionar-s'ho tot. A la colla, s'hi ha afegit una nova alumna, l'Oksana.

A la sala de professors, al de Filosofia li ha sortit una nova adversària, i una de dura, la Coralina, la nova cap d'estudis. Aquesta catedràtica de 60 anys, esquerpa i autoritària, voldrà imposar el seu criteri i remourà tot el claustre de professors.

tv3.cat/merli
facebook.com/MerliTV3
twitter.com/MerliTV3

#MerliTV3

Anar al contingut