L'home a qui un camió d'escombraries va aixafar les cames diu que el van llençar al contenidor

Els fets van passar fa uns 8 mesos a Lleida. L'home ha explicat el cas en una entrevista a Catalunya Informació.

L'home a qui fa gairebé 8 mesos un camió d'escombraries li va premsar les cames i un braç a Lleida afirma en una entrevista en exclusiva a Catalunya Informació que no es va adormir al contenidor, sinó que el van assaltar i apallissar i que el van llençar al contenidor després de perdre la consciència. Aquest és el seu testimoni: "Jo no em vaig adormir, a mi em van robar. Per mi està claríssim. Jo no em fico en un contenidor."

Eladio té 44 anys, va néixer a la Corunya, és veí de Màlaga i des de fa tres anys és a Lleida, on va anar a un centre de desintoxicació. Treballava de muntador de mobles. Eladio explica: "Jo em desperto quan [el camió] m'està triturant les cames. En aquest moment començo a cridar i el xofer em sent. S'atura, obre la porta del darrera i caic". Eladio va ingressar a l'UCI després que els bombers el van alliberar de la premsa del camió.

El departament de Salut li ha comunicat que, com que no està empadronat a Lleida, ha de seguir el tractament i posteriors operacions a Màlaga, d'on és veí: "Ara haig de marxar perquè com que no estic empadronat aquí no em poden agafar una casa perquè esperi l'operació de les cames. Haig d'anar a Màlaga però a casa meva hi ha escales…"

Eladio va estar una setmana en coma amb les cames i un braç destrossats. Ha passat quinze vegades pel quiròfan per empelts de pell i la infecció en una cama. Ha recuperat el braç però no podrà tornar a caminar: "Uf! Encara queda molt per fer [operacions]. Això no ha fet més que començar. Si hi dono voltes em tiraria per la finestra, però jo vull ser positiu."


catradio.cat/catinfo

Anar al contingut