L'harakiri d'Esperanza Aguirre, a "Polònia"

Aquest dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, un gag que portarà bons records als seguidors del programa la mateixa setmana que se'n celebra el desè aniversari. Esperanza Aguirre (Mireia Portas) es fa l'harakiri i dimiteix del PP de Madrid. Un acte que no és del tot innocent i que pot acabar afectant Mariano Rajoy (Queco Novell).

Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) està preocupada perquè internet és ple de vídeos on apareix Mariano Rajoy (Queco Novell) lloant corruptes. Com ho podrà arreglar? Mentrestant, Carles Puigdemont (Queco Novell), Oriol Junqueras (Ivan Labanda) i Anna Gabriel (Lara Díez) s'adonen que el seu pacte de governabilitat els genera un problema del tot inesperat.

A més, a l'alcaldessa Ada Colau (Agnès Busquets) governar l'ha portat fins a un punt de crisi existencial i ja no sap si ara forma part dels poderosos o encara és una antisistema.

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia
twitter.com/poloniatv3
youtube.com/show/polonia

#Polònia10Anys

A més, des de dimarts, i amb l'etiqueta #TorneigPolònia, el Twitter del programa està triant el millor personatge dels deu anys de "Polònia". Cada dia, lluita entre dos personatges, fins que només en quedi un, el millor.

Anar al contingut