L'expresident d'Agrupació Mútua Josep González defensa el pla de viabilitat que s'estava aplicant

González nega que el Consell d'Administració instés els auditors a no reflectir les pèrdues milionàries de la seva filial immobiliària, Amci Hàbitat, en els comptes de l'entitat
El president destituït d'Agrupació Mútua, Josep González, ha defensat en declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes que el pla de viabilitat que els gestors estaven aplicant a l'entitat era vàlid per reflotar-la. Segons ha explicat González, "nosaltres havíem demanat un crèdit a la Generalitat, havíem presentat quatre documentacions diferents a la Generalitat, havíem tingut converses i estàvem en el bon camí, i aquest crèdit hauria de servir per tenir el finançament necessari per escometre aquest pla d'inversions amb la tranquil·litat i amb la mínima pèrdua possible". El pla de desinversions de la companyia, segons ha explicat González, afecta bàsicament la seva filial immobiliària, Amci Hàbitat, i també el 25% de Bankpyme que actualment té Agrupació Mútua.
D'altra banda, Josep González ha negat que el Consell d'Administració instés els auditors a no reflectir les pèrdues milionàries de la filial immobiliària en els comptes de l'entitat, i ha assegurat que la decisió de canviar l'equip d'auditors ja s'havia pres uns mesos abans que es detectessin els desajustos: "Hi ha prou actes que demostren que ja es va començar aquest procés de canvi d'auditors bastant abans que tinguéssim l'informe de l'auditoria que hi havia fins aquell moment. El que passa és que ara sembla fàcil dir que, atès l'informe que es va fer, s'han canviat els auditors. És absolutament fals".
Responent a preguntes de Manel Fuentes, Josep González també ha explicat que el contracte del gendre de Fèlix Millet com a subdirector d'Amci Hàbitat no va passar pel Consell d'Administració. Pel que fa a les dietes dels consellers, González ha dit que les xifres s'han distorsionat, malgrat que ha admès que volien reduir-les. "Les xifres que van sortir barrejaven el concepte de dietes amb el concepte d'indemnitzacions que es van pagar a persones que es van acomiadar i, per tant, doncs, això distorsionava absolutament les xifres. És més, jo li puc dir que al consell d'administració que teníem avui precisament un dels punts de l'ordre del dia, i això és comprovable, era la reducció de les dietes".