L'exposició "Tots som súpers!" supera les 259.000 visites

"Tots som súpers! L'exposició dels 25 anys de Super3", que s'ha presentat fins ahir diumenge al Palau Robert de Barcelona, ha rebut més de 259.000 visites en els gairebé sis mesos d'obertura al públic. L'exposició, que proposava un recorregut per la història del Super3, ha esta organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Aquesta gran exposició del Super3, organitzada per la Generalitat de Catalunya i la CCMA, es va  concebre i dissenyar per compartir una experiència en família, amb un conjunt de propostes impregnades per la filosofia del Super3, pensades per despertar l'admiració i la imaginació de tots els visitants.

Des del 17 de març, dia en què va obrir les portes l'exposició, les jornades amb més visites han estat les del cap de setmana i el períodes de vacances escolars, com Setmana Santa o els mesos d 'estiu. Fins ahir diumenge, la mitjana diària de visitants ha estat de 1.497 persones i la mensual, de 44.914 visitants. Durant els 173 dies que la mostra ha estat oberta al públic, ha estat visitada per més de 259.000 persones. Amb aquestes xifres, "Tot som súpers! L'exposició dels 25 anys de Super3" ja s'ha convertit en una de les mostres més visitades de les que ha acollit fins ara el Palau Robert de Barcelona.

El Super3 ha fet 25 anys i, amb la perspectiva d'un quart de segle, es pot afirmar que és un fenomen social dins del nostre territori i un exemple a observar en el marc de les televisions infantils europees. L'exposició "Tots som súpers! L'exposició dels 25 anys de Super3" ha explicat les claus de l'èxit, de l'acceptació i de la vigència del Super3.

super3.cat

super3.cat/25anys

#25anysSuper3

#TotsSomSúpers