L'exjugador de bàsquet Ferran Martínez, demà, a l'espai "Economia i Empresa" de Catalunya Informació

L'espai de Catalunya Informació "Economia i empresa" entrevistarà demà, dijous 14 de febrer, Ferran Martínez, exjugador de bàsquet i director de la divisió de banca privada BS Sport Entertaiment del Banc Sabadell. L'entrevista començarà a les 21:45h.
Ferran Martínez

Ferran Martínez

Ferran Martínez va jugar a bàsquet amb el Barça i amb la Penya. Tot i que es va retirar fa temps, avui dia encara continua vinculat professionalment al món de l'esport. D'una banda, fa de comentarista de partits a Televisió Espanyola i de l'altra, treballa com a director de la divisió del Banc Sabadell que es dedica a l'assessorament en la gestió de grans fortunes relacionades amb l'esport i l'entreteniment de masses.
Martínez també està vinculat a Global Sport Advisors, empresa que es dedica a representar i assessorar futbolistes i jugadors de bàsquet. I des de fa poc temps, s'ha incorporat a l'equip directiu del Màster en Gestió Esportiva de La Salle, centre on ell va cursar un Executive MBA.
"Economia i empresa" és un espai codirigit per Àlex Bosch i Joana Casals, que s'emet de dilluns a divendres, a dos quarts de deu del vespre, a Catalunya Informació.