L'espai "Eduqueu les criatures" s'emetrà des de Manresa i Sabadell els dies 19 i 26 d'abril

L'equip de l'espai de Catalunya Ràdio "Eduqueu les criatures", amb Carles Capdevila al capdavant, es traslladarà aquest diumenge a Manresa per fer-hi el programa en directe. Diumenge vinent, dia 26, la cita és a Sabadell

El programa "Eduqueu les criatures", de Catalunya Ràdio, dirigit per Carles Capdevila, farà dues emissions consecutives amb públic en directe. La primera serà aquest diumenge, 19 d'abril, des de Manresa, i la segona serà diumenge que ve, 26 d'abril, des de Sabadell, coincidint amb la Festa de la Primavera que se celebra a l'espai Natura de Caixa Sabadell.
Aquest diumenge, Carles Capdevila i el seu equip es traslladaran fins a la capital del Bages i emetran el programa des de la botiga Abacus (carrer Magraner, s/n) de Manresa, de nou a deu del matí. El programa tindrà la presència de Lluís Gavaldà, Care Santos i Núria Coll, que celebraran, amb públic en directe, el Petit Sant Jordi que organitza Abacus a moltes poblacions catalanes.
"Eduqueu les criatures" farà un monogràfic sobre els contes infantils, amb oients i algunes cares populars que els explicaran en directe. L'espai inclourà l'estrena del Conte de l'Eduqueu les criatures, protagonitzat pels integrants de l'equip del programa, que el dramatitzaran en directe. Durant l'emissió, també hi serà present el personatge de La Bruixa Avorrida, i els infants tindran la possibilitat de participar en un taller de punts de llibre.
Anar al contingut