L'espai de Catalunya Informació "La poma de Newton", amb Purificació Barceló, ha guanyat el premi ASEBIO 2016 de Comunicació i Divulgació de la Biotecnologia

El jurat de la cinquena edició dels premis de l'Associació Espanyola de Bioempreses, ASEBIO, ha premiat en concret el reportatge dedicat a la medicina regenerativa que es va emetre el 15 d'abril del 2015

El premi s'ha atorgat en la categoria de televisió i ràdio i ha estat per un espai de "La poma de Newton" on s'indaga sobre les aplicacions de la medicina regenerativa, que ja permet, per exemple, produir pell en impressores 3D i que en el futur ha de fer possible generar òrgans en laboratori.

El premi té una dotació econòmica de 1.500 euros.

Segons el jurat, aquest treball s'ha  elegit per l'actualitat de la seva temàtica, per la seva bona documentació, per l'impacte i interès per als oients i per la qualitat, claredat  i l'evident caràcter divulgatiu.

ASEBIO vol destacar la gran acollida que ha tingut aquest certamen i vol ressaltar el creixent interès dels mitjans de comunicació per la publicació i l'emissió d'informacions relacionades amb la biotecnologia.

ASEBIO té el suport d'EuropaBio, la Federació Europea de la Indústria Biotecnològica, i està integrada a la CEOE, la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials, i a la SEBBM, la Societat Espanyola de Biologia i Bioquímica Molecular.

El premi s'entregarà el mes de novembre a Madrid, durant la celebració del Bioencuentro, el primer fòrum de formació, opinió i debat en temes biotecnològics, que reuneix experts i periodistes al voltant d'aquest sector denominat "el negoci del segle XXI", segons la mateixa organització del certamen.

Si voleu escoltar el reportatge premiat, el trobareu si aneu aquí.

"La poma de Newton" és un espai de ciència de Catalunya Informació, editat i presentat per Purificació Barceló, que recull els últims avenços en biomèdica, astronomia o salut. A més, segueix l'actualitat de les últimes investigacions i grups de treball dels centres de recerca de tot el món amb especial atenció a la comunitat científica dels Països Catalans.  S'emet cada 15 dies en diferents horaris i durant tota la setmana a Catalunya Informació.

 

#PomaNewton

catradio.cat/lapomadenewton

facebook.com/pomanewton

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut