L'escriptor, antropòleg i sociòleg Joan Francesc Mira, a "Tria33"

Dimecres arriba una altra cita amb "Tria33", el punt de trobada dels apassionats per la cultura, en què es parlarà de literatura. De dilluns a divendres, a les 22.05, i els dissabtes i diumenges, a les 21.50, el 33 ofereix als espectadors les claus de l'actualitat dels àmbits culturals i de les disciplines artístiques.

La tria literària de la setmana proposa alguns títols que reflexionen sobre la inutilitat de la violència. En primer lloc, "No aconseguireu el meu odi", d'Antoine Leiris, viudo d'una de les cinquanta-nou víctimes mortals de l'atemptat al Bataclan de París. La següent recomanació és "Aunque caminen por el valle de la muerte", on Álvaro Colomer reconstrueix la batalla de Najaf. Acaba la tria "La guerra de Billy Lynn", de Ben Fountain, una sàtira sobre els Estats Units a partir d'uns herois de guerra.

A continuació, Anna Guitart conversarà amb Joan Francesc Mira, un dels guardonats amb el Premi Nacional de Cultura d'enguany. Parlarà amb ell d'escriptura, de traducció, de clàssics, d'antropologia i de compromís amb el país.

tv3.cat/tria33

facebook.com/tria33cultura

twitter.com/tria33

instagram.com/tria33cultura

Anar al contingut