El publicista Lluís Bassat i la presentadora Llum Barrera.
El publicista Lluís Bassat i la presentadora Llum Barrera.
Diumenge, a les 22.30

Les utilitats del riure, a "De bon humor"

Diumenge, 1 d'abril, a les 22.30, TV3 emetrà el desè episodi de la sèrie documental "De bon humor", presentada per Llum Barrera. Aquesta setmana, el programa parlarà de les altres utilitats del riure. Perquè, a banda de per fer riure, l'humor s'ha fet servir per vendre, per seduir, per cridar l'atenció... Per explicar com s'ho fan els publicistes, els músics i els dibuixants satírics, hi intervindran Lluís Bassat, Ivan Lagarto, Òscar Nebreda i José Lluís Martín, els Especialistas Secundarios i la gent del Mundo Today.

Lluís Bassat explicarà quin és el paper de l'humor a la publicitat. El publicista va apostar des de molt jove per incorporar humoristes en els seus equips creatius. L'humor, diu ell, és un dels camins de la publicitat i una gran estratègia per aconseguir que el públic es familiaritzi amb una marca.

El músic, DJ i compositor Ivan Lagarto ha convertit molts discursos de polítics en vídeos virals. Va posar música al "Caloret" de Rita Barberà i el va convertir en el hit de moltes discoteques.

Llum Barrera, la presentadora, anirà a la Rambla per riure's d'ella mateix mentre li fan una caricatura. Amb Òscar Nebreda i José Luis Martín, dos mestres de l'humor gràfic, parlarà dels dibuixants, i de com s'ho fan per regalar, dia rere dia, un retrat crític i esmolat de l'actualitat.

I, a la ràdio, visitarà els Especialistas Secundarios i la gent de Mundo Today, uns cracs de les notícies falses.

"De bon humor", que s'emet cada diumenge, a les 22.30, busca testimonis de científics i humoristes per parlar del sentit de l'humor.

 

tv3.cat/debonhumor
facebook.com/debonhumor

tv3.cat/debonhumor
facebook.com/debonhumor

Anar al contingut