Les sèries de ficció de TV3 captiven els programadors internacionals

Les series de ficció de TV3 captiven els programadors internacionals. Són, cada cop més, el producte triat per oferir-lo a les cadenes de televisió i de plataformes digitals, en versió original subtitulada o en versions doblades, amb una bona acollida per part dels espectadors d'altres països.

La recent adquisició per part de Movistar+ dels drets de les sèries de TV3 confirma aquesta tendència. "Cites", "Polseres vermelles", "Nit i dia" i "Merlí" estaran disponibles a tot Espanya per als subscriptors de la plataforma.  Les sèries es podran veure en versió original catalana subtitulades al castellà. Només en el cas de "Polseres vermelles" l'espectador podrà optar per la versió doblada al castellà.

Una altra venda recent ha estat la de la sèrie "Merlí" adquirida per ETB del País Basc, que la doblarà a l'euskera. La sèrie "Merlí", de la qual s'està rodant la tercera temporada des del 24 d'abril, a més, ha estat adquirida per Netflix Llatinoamèrica, Canal+ Famille a França i La Sexta a Espanya.

També "Cites" es podrà veure a França en algun dels canals de televisió del grup Legardère.

Per altra banda, com ja es va anunciar durant l'estrena de la segona temporada que s'emet en aquest moment, "Nit i dia" ha estat adquirida per Channel4/All4 del Regne Unit i per Walter Presents, la plataforma de SVOD dels EUA. La cadena VME de parla hispana als EUA va adquirir els drets de les tres temporades de la sèrie "KMM".

Finalment, i per posar un botó d'or a aquest resum de vendes, la cadena més vista a França, TF1, està produint ara mateix l'adaptació de "Polseres vermelles" (tf1.fr/tf1/les-bracelets-rouges).  Aquesta adaptació serà la setena i arriba després de la nord-americana, la italiana, l' alemanya, la russa, la xilena i la peruana.

La producció de ficció catalana està en el seu millor moment i gaudeix d'èxit doble: en primer lloc les sèries triomfen a Catalunya en la seva emissió per TV3 i el seu visionat al servei a la carta i, en segon lloc, perquè fa temps que han demostrat la capacitat de saltar fronteres i rebre una bona acollida per part dels espectadors d'altres països.

tv3.cat/nitidia

tv3.cat/merlí

tv3.cat/cites

tv3.cat/polseresvermelles

tv3.cat/kmm

Anar al contingut