Les semifinals i la final de la Lliga Catalana d'hoquei patins, a Esport3

Avui, a les 19.00 i a les 21.00, es podran veure a Esport3 els dos partits de les semifinals de la Lliga Catalana d'hoquei patins, que jugaran el Lleida Llista contra el Reus Deportiu i el Barça Lassa contra el Citylift Girona. I demà a les 13.00 es podrà seguir la final

Avui se sabran els finalistes de la 14a edició de la Lliga Catalana d'hoquei patins. A partir de les 19.00, es disputarà la primera semifinal entre el Reus Deportiu i el Lleida Llista. Els reusencs són els campions de les dues últimes temporades i arriben a la cita després d'haver eliminat el Noia en quarts de final (2-1). El Lleida Llista, per la seva banda, es va plantar a semifinals gràcies a una remuntada contra el Vendrell (2-3).

La segona semifinal enfrontarà el Barça Lassa i el Citylift Girona a partir de les 21.00. Els blaugrana van golejar el Calafell (7-1) en quarts de final i també arriben invictes a la cita. Es trobaran un Girona que es va imposar al Voltregà per 3 a 1. 

Sense gaire temps per descansar, la final es disputarà demà a les 13.00, deu minuts abans per Esport3. Tots els partits es juguen al Pavelló de Les Comes a Igualada.

La narració serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut