Les produccions "El rei borni", "Cerca de tu casa" i "La propera pell" i les sèries "Cites" i "Merlí", nominades als Premis Feroz 2017

Aquest dijous s'ha fet pública la llista de nominacions de la quarta edició dels Premis Feroz, organitzats per l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE). "El rei borni", "Cerca de tu casa" i "La propera pell", produccions amb participació de TV3, estan entre les nominades. Enguany s'hi inclouen, per primer cop, nominacions a les millors produccions televisives, en què hi ha les segones temporades de les sèries "Cites" i Merlí".

Els Premis Feroz van néixer com un reconeixement a les millors produccions cinematogràfiques de l'any, antesala dels Goya. L'actor Antonio de la Torre serà el presentador de la quarta edició dels Premis Feroz, que se celebrarà a Madrid el 23 de gener, on, per primer cop, es lliuraran també premis a les millors produccions televisives.

Entre les produccions cinematogràfiques nominades en aquesta edició dels Premis Feroz, hi ha tres produccions amb la participació de TV3: "El rei borni", "La propera pell" i "Cerca de tu casa". "El rei borni" està nominada com a millor pel·lícula de comèdia. Entre els actors nominats a millor actor protagonista, hi ha Alain Hernández, per "El rei borni", i Àlex Monner, per "La propera pell". En la categoria de "Millor música original", Sílvia Pérez Cruz per "Cerca de tu casa".

"El rei borni" és una producció de Moiré Films, Lastor Media, El Terrat i TV3, amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

"La propera pell" és una producció de Bord Cadre Films, Corte y Confección de Películas, Sentido Films i La Termita Films amb la col·laboració de TV3, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l'ICAA.

"Cerca de tu casa" és una producció de Bausan Films amb la col·laboració de TV3 i TVE.

A més, dues sèries de TV3 estan nominades en les noves categories dedicades a les produccions televisives: la segona temporada de "Merlí", produïda per Veranda TV, en la categoria de millor sèrie dramàtica, i també la segona temporada de "Cites", produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax), en la categoria de millor sèrie de comèdia.

tv3.cat/coproduccions

tv3.cat/cites

tv3.cat/merli

Anar al contingut