Les petites companyies elèctriques a "Latituds"

El dilluns 3 d'octubre, a les 22.50, el 33 emet el segon capítol d'aquesta temporada de "Latituds", dedicat a les empreses elèctriques de caràcter local

Diferents empreses públiques municipals i cooperatives locals produeixen, distribueixen i comercialitzen electricitat. Sobreviuen en un mercat dominat per un oligopoli d'empreses transnacionals amb grans beneficis econòmics. Aquestes petites empreses ofereixen un servei proper i estan gestionades de manera democràtica i transparent.

A més, les cooperatives elèctriques destinen els beneficis a abaratir les factures, a tasques socials i aposten per les energies renovables, promovent un canvi de model energètic.

"Latituds" és un programa que vol fomentar la reflexió i el debat sobre les activitats que poden millorar el món, donant visibilitat als que impulsen solucions concretes a través de projectes sobre el terreny. El programa segueix amb especial atenció projectes d'entitats socials, i compta amb la col·laboració de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

tv3.cat/latituds 

facebook.com/latituds

twitter.com/latituds

Anar al contingut