Les millors cartes, a "Joc de cartes"

Demà, a les 21.55, s'emetrà el quinzè i últim capítol de la temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què han competit diversos restaurants de tot Catalunya.

A partir del 3 d'agost, a les 22.30, el format estrella de la temporada continuarà acompanyant els espectadors durant tot el mes d'agost en una versió més estiuenca, "Joc de cartes estiu".

L'últim "Joc de cartes" recull dels millors moments de la temporada. El programa, presentat pel xef Marc Ribas, ha recorregut el país de punta a punta buscant els millors restaurants de Catalunya.

El Marc ha visitat 52 restaurants i n'ha conegut els restauradors, que han intentat mostrar sempre la seva cara més original i divertida. D'aquests 52, 23 eren dones i 29 homes; 42 catalans, 3 procedents d'altres províncies espanyoles, 2 veneçolans, 2 mexicans, un italià, un indi i un xinès. I entre ells s'han viscut històries d'amor, d'amistat, d'odi o d'incompatibilitat de caràcters.

Aquest "Joc de cartes" resum recordarà els restauradors més divertits i els més estimats i reviurà els moments més emocionats del programa i els de màxima tensió. També repassarà quins han estat els restaurants més ben valorats i els més mal valorats i mostrarà moments inèdits i preses falses de les gravacions.

Al llarg de la primera temporada, el programa conduït per Marc Ribas ha reunit una mitjana de 402.000 d'espectadors amb una quota de pantalla de 16,2%. L'emissió més vista va ser la del 13 de juliol, amb 462.000 espectadors i una quota de 18,6 punts. El dia que "Joc de cartes" es traslladava a la Garrotxa, concretament a Olot, per trobar el patrimoni natural més explosiu de Catalunya: els volcans i la seva cuina.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

 

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut