Les històries d'"El foraster"

"El foraster" està d'enhorabona: acaba de guanyar el Premi Ondas al millor programa de televisió no nacional. Però una alegria no ho és de veritat si no és compartida. Per això, aquest dissabte, a les 21.55, TV3 ha preparat una nit dedicada als seus veritables protagonistes: primer una història molt especial que just ara culmina, la d'en Pepe, seguit d'un recull de les històries i les persones que més han emocionat al llarg de les quatre temporades del programa.

Bon viatge, Pepe!

"El foraster" torna a Castellfollit de la Roca (la Garrotxa) per acomiadar-se d'en Pepe, un veí del poble que ha construït un catamarà amb les seves mans. Ha passat un any des que el va conèixer i, durant aquest temps, gràcies a l'ajuda de molta gent, el Pepe ha aconseguit fer realitat el seu somni: acabar el vaixell que el portarà a travessar l'Atlàntic fins a San Blas, al Panamà.

Un comiat a alta mar

Però el Foraster no es quedarà a terra. Pujarà a bord i acompanyarà en Pepe en l'inici de la seva travessa. Allà, a mar obert, el Foraster s'adonarà de com de sol que estarà en Pepe, de les dificultats que haurà d'afrontar i del coratge que necessitarà per resistir enmig de l'oceà. El mar no li ho posarà fàcil, però en Pepe ja està acostumat a lluitar contra les adversitats.

4 anys, 1.000 històries

A més del comiat d'en Pepe, "El foraster" vol agrair el Premi Ondas de televisió i compartir-lo amb les més de 1.000 persones que ha conegut en les 4 temporades del programa. És per això que aquesta nit el públic de TV3 es podrà retrobar amb les històries més especials que Quim Masferrer ha compartit en aquest temps. Un recorregut pel paisatge humà dels pobles més petits de Catalunya.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut