Les entrevistes als candidats a les eleccions del 21D, a TV3

A partir de diumenge, després del "TN vespre", el director de TV3, Vicent Sanchis, entrevistarà cada dia un dels candidats a les eleccions del 21D dels partits amb representació al Parlament de Catalunya.

Des d'aquest diumenge, 10 de desembre, fins al dissabte 16, cada dia, a les 21.55, Vicent Sanchis conversarà durant 25 minuts amb un dels candidats a les eleccions del 21 de desembre de les diferents forces polítiques amb representació al Parlament. L'ordre d'emissió de les entrevistes anirà de menor a major representació parlamentària.

La primera entrevista, aquest diumenge, serà amb el candidat de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Carles Riera, i dilluns el convidat serà el candidat del Partit Popular Català (PPC), Xavier García Albiol.

Les entrevistes continuaran dimarts, amb el representant de Catalunya En Comú-Podem; dimecres, amb el Partit dels Socialistes de Catalunya; dijous, amb Ciutadans; divendres, amb Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí, i dissabte, amb Junts per Catalunya.

 

tv3.cat

324.cat/eleccions

Anar al contingut