Les eleccions a Alemanya, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio seguiran les eleccions federals a Alemanya, que tindran lloc diumenge 24 de setembre, en què s'escolliran els 630 diputats del Bundestag i la cancelleria del país per al període 2017-2021.

TV3 i Catalunya Ràdio segueixen les eleccions federals a Alemanya, amb les connexions des de Berlín d'Oriol Serra, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio, i de Mireia Sala, redactora de la secció d'internacional de Catalunya Ràdio i enviada especial a la capital alemanya amb motiu de les eleccions. L'atenció informativa especial començarà dissabte amb connexions amb els respectius informatius i s'allargarà fins dilluns.

El diumenge 24, el canal 3/24 i Catalunya Informació seguiran els sondejos que sortiran a partir de les 18.00 i el posterior escrutini de resultats, durant el vespre i la nit, amb connexions amb Oriol Serra i Mireia Sala, respectivament.

El 3/24 farà el diumenge, a les 20.00, un especial conduït per Esteve Soler, amb la presència al plató de Pol Morillas, politòleg, màster en Relacions Internacionals i Investigador Principal per a Europa del CIDOB (Barcelona Center for International Affairs), i de Carme Colomina, periodista i investigadora associada del CIDOB.

A Catalunya Informació, la nit electoral la seguiran Sergi Roca, cap d'internacional, i David Casablancas, redactor d'internacional, amb la col·laboració del professor de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra Klaus-Jürgen Nagal, que oferiran i analitzaran tota la informació que arribi des de Berlín.

 

www.tv3.cat

www.catradio.cat

www.3/24.cat

 

Anar al contingut