"Tin & Tan", premi a millor producció audiovisual d'animació als Premis India Catalina

Les coproduccions de TV3 "Tin & Tan" i "Ciutats a contrallum", nominades als Premis India Catalina

Dues produccions de TV3 es troben entre la llista de nominacions de la 34a edició dels Premis India Catalina de la Indústria Audiovisual Colombiana. La sèrie d'animació "Tin & Tan", coproduïda per TV3 i que s'emet els dissabtes i els diumenges al canal Super3, ha estat nominada en la categoria de millor producció audiovisual d'animació. El documental coproduït per TV3 "Ciutats a contrallum", que s'emetrà pròximament al "Sense ficció", ha estat seleccionat en la categoria de millor documental per a televisió.

El lliurament dels premis d'aquesta edició tindrà lloc el 3 març, en el marc de la 58a edició del Festival de Cine de Cartagena de Indias-FICCI.

Tin & Tan

Aquesta sèrie coproduïda per TV3 està protagonitzada per el Tin i la Tan, dos germans que viuen en una reserva forestal, en contacte directe amb la natura. Per a ells, cada dia és una nova aventura. El Tin té 3 anys, és esbojarrat i impetuós, i no té por de res. La Tan en té 6, és curiosa i molt intel·ligent. Amb grans dosis d'energia i humor, el Tin i la Tan descobreixen el món que els envolta i aprenen a bregar amb diferents emocions mentre viuen divertides aventures ajudant els animals de la reserva

Ciutats a contrallum

"Ciutats a contrallum" és una pel·lícula documental que cartografia l'ànima de quatre ciutats, el nom de les quals evoca destrucció i dolor. Fa dues dècades eren un infern, ara mostren al món el que significa la resiliència, la capacitat de ressorgir de les seves cendres.

El passat va ser la violència del narcoterrorisme a Medellín, el setge a Sarajevo, el camp de batalla de Beirut i el genocidi de Kigali i Ruanda. Avui mirem la transformació d'aquestes ciutats amb alguns dels seus habitants i descobrim que hi ha molt més que un canvi de cara. Les històries dels protagonistes exemplifiquen la capacitat de l'ésser humà de superar obstacles, de renéixer amb més força, vitalitat i optimisme.

El hip-hop a Medellín, el cinema a Sarajevo, la marató a Beirut i el ciclisme a Kigali són molt més que activitats lúdiques. Avui són instruments del mapa urbà, que es dibuixa dia a dia en els nous temps de pau i reconstrucció.

tv3.cat

super3.cat

Anar al contingut