Les apps de Catalunya Ràdio arriben a les 260.000 descàrregues

L'aplicació per a dispositius mòbils que permet seguir les quatre emissores de la Ràdio Nacional de Catalunya és la més descarregada, amb prop de 165.000 usuaris.

El Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio ha arribat a les 260.000 descàrregues de les cinc aplicacions per a mòbils intel·ligents i tauletes que es van estrenar a l'inici de la temporada passada. L'aplicació de Catalunya Ràdio, que permet sentir les quatre emissores del grup, és la més descarregada i arriba gairebé als 165.000 usuaris. El nombre total de sessions de les cinc apps, que es comptabilitzen cada vegada que s'inicia l'aplicació, és de més de 8 milions durant l'últim any.
 
Els oients escolten en directe i en diferit la programació de les emissores de la Ràdio Nacional de Catalunya per mitjà de les apps per a dispositius mòbils de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat.cat, des del 3 de setembre del 2012, i de La transmissió de l'Espanyol, des del 23 de novembre passat. Per mitjà de les aplicacions, Catalunya Ràdio fa més accessibles els continguts als ciutadans, que tenen un valor afegit als seus dispositius mòbils, on poden escoltar l'emissió en directe, recuperar espais ja emesos, subscriure's als podcasts favorits i activar alarmes per rebre un avís quan comença un programa, entre altres possibilitats.
 
Per consultar i descarregar-se les aplicacions de Catalunya Ràdio, es pot fer des del web de l'emissora: catradio.cat/mobils/aplicacions.htm.
 
 
Catradio.cat
Facebook.com/catradio
Twitter.com/catalunyaradio
Anar al contingut