L'enrabiada del Joan i el "sacrifici" del Lluís, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, al capítol 1377 de "La Riera" a TV3, el Sergi truca a la Maribel al Perú per convèncer-la que testifiqui. El Joan cada cop està més enfurismat amb el casament de la Mireia.

S'acosta el dia del judici per la custòdia de l'Elvira i el Sergi s'assabenta, pel seu advocat, que la Maribel no vol testificar. Se sent malament havent de participar en una guerra que no és la seva i vol mantenir-se'n al marge. El Sergi li truca al Perú per mirar de convèncer-la.

L'Albert fa un acostament al Joan perquè afluixi amb el casament de la Mireia, però l'arribada de la noia amb el vestit de núvia el fa enfurismar.

L'Emili i la Mercè es coneixen a través del Claudi. Es cauen bé i acaben anant plegats a una subhasta d'art, ja que ell és col·leccionista i la convida a acompanyar-l'hi.

El Lluís està amoïnat perquè la Carla no publica la ressenya de Can Riera i l'Ània l'anima a contactar amb ella. La va a veure i ella li diu que li farà una crítica magnífica sempre que ell faci una "cosa" a canvi.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify