L'enfrontament entre la Lídia i la Mercè segueix, a "La Riera"

El dilluns 27 de febrer, a les 15.50, en el capítol 1456 de "La Riera", la Lídia i la Mercè farien bé d'arribar a un acord pel bé de l'Adrià, ja que el nen s'ho està passant molt malament. D'altra banda, la Bibiana se sent molt a gust amb l'Àxel, cosa que a la Maria no li fa gaire gràcia.

Fa dies que l'Adrià té un comportament una mica estrany. La mala relació entre la seva mare i la seva àvia no ajuda i la Menchu vol fer creure a la Lídia que el nen no porta bé el dol per la mort del seu pare. La Lídia exigeix a la seva amiga que no interfereixi en la relació d'ella amb el seu fill. Finalment l'Adrià s'escapa de casa.

La Bibiana ha convidat l'Àxel a casa i comparteix amb ell fotos de la família. A la Maria, no li acaba d'agradar tanta complicitat. Més tard, la Bibiana se'n va a veure en Sebastià per exigir-li que s'enfronti a les seves responsabilitats, però ell no vol saber-ne res. 

D'altra banda, la Maribel s'assabenta que la Candela surt amb en Bruno. No li fa cap gràcia, però la noia assegura que no és res seriós. Menteix. I l'Emili no s'ha rendit encara amb el noi. S'acosten temps difícils.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut