L'Emili segueix enamorat del Bruno, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1491 de "La Riera", el Lluís truca a la Lídia per explicar-li que no podrà fer la pròxima entrega ja que han d'operar el seu fill d'apendicitis. A més, la Lídia compra l'empresa del Sebastià sense que ell ho sàpiga. I l'Emili continua estant enamorat del Bruno.

En Luís ha de fer una nova entrega per a la Lídia i la Menchu, però el petit Llorenç té un atac d'apendicitis i l'han d'operar d'urgència. Truca a la Lídia, però ella es mostra implacable. Després de l'absolució del judici, està decidida a recuperar el seu rol social.

En Sebastià s'ha venut l'empresa i ja pot jubilar-se. No triga a descobrir que la compradora, mitjançant una companyia interposada, és la Lídia, que li deixa clar que hi farà molts canvis. Per la seva banda, la Neus està força empipada amb el seu home perquè continua fent costat a l'Àxel i, a més, ha explicat a l'Àgata que té un germà.

L'Imma ha vist com el seu fill Jan apareixia amb una jaqueta esquinçada. El noi li explica que ha estat la mare d'un company, en Manu, que els ha separat mentre es barallaven. Disposada a aclarir els fets, l'Imma va a parlar amb la mare d'en Manu, que acusa en Jan i els seus companys de fer "bullying" al seu fill

I l'Emili torna a contractar els serveis d'un noi, tot i que no és por treure del cap en Bruno.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut