Dilluns 23 d'octubre, a les 22.00.

"Latituds" reemet el reportatge "No-violència"

Dilluns 23 d'octubre, a les 22.00, el programa "Latituds", del 33, reemet el reportatge "No-violència", en què s'explica la poderosa força d'aquesta eina per a la transformació social.

Moviments socials de tot el món opten per la no-violència com a forma de lluita. Uns contra les dictadures que els oprimeixen i que volen els drets humans, altres, en països democràtics, contra la pèrdua de drets socials i laborals.

La història demostra que es poden provocar grans canvis socials i estructurals, utilitzant la poderosa força de la no-violència. Quines són les seves tècniques? Quins els seus conceptes fonamentals? Paco Cascón, referent internacional en no-violència, ho explica durant un postgrau organitzat per l'Escola de Cultura de Pau, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

"Latituds" fomenta la reflexió i el debat sobre les activitats que poden millorar el món, i dona visibilitat als que impulsen solucions cmont_eoncretes a través de projectes sobre el terreny. El programa segueix amb una atenció especial projectes d'entitats socials, i compta amb la col·laboració de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

tv3.cat/latituds
facebook.com/latituds
twitter.com/latituds

Anar al contingut