L'Assemblea General de Socis del Barça, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Demà el canal Esport3 i Catalunya Ràdio oferiran una ampli seguiment de l'Assemblea General de Socis del Futbol Club Barcelona.

 

 

 

 

A partir de les 10.55 i fins a les 13.30, a Esport3, els espectadors podran seguir en directe tot el que passi i es digui al Palau Blaugrana. La transmissió de l'acte, que també es podrà seguir per internet, es reprendrà a les 14.30 i fins que acabi. 

 

L'Assemblea començarà amb un discurs del president del club, Josep Maria Bartomeu. L'aprovació de l'exercici econòmic de la darrera temporada, la dels pressupostos de l'actual i l'informe del secretari tècnic, Robert Fernández, figuren entre els punts més interessants de l'ordre del dia.

 

Els telenotícies, el 3/24 i també l'"Esport Club" oferiran igualment el més destacat de l'acte. El seguiment des de les instal·lacions del Barça el farà Francesc Latorre.

 

A Catalunya Ràdio el seguiment de l'Assemblea de Compromissaris la seguiran Roger Arbusà i Xavier Campos a partir de les 11.00. N'informaran als butlletins de Catalunya Ràdio, a Catalunya informació, al "Tot gira migdia" i al "Tot gira".

 

esport3.cat

catradio.cat

 

Sant Joan Despí, 20 d'octubre del 2017

Anar al contingut