Laporta admet que està patint per la demanda que li va presentar la directiva actual del Barça

L'expresident blaugrana confirma que la setmana passada va dinar amb Guardiola i Cruyff, com fa un parell de cops a l'any, segons Laporta.

L'expresident del Barça, Joan Laporta, ha explicat que tant ell com altres membres de la junta que va encapçalar estan patint per la demanda de responsabilitat que li va presentar la directiva actual, tal com va dir Pep Guardiola en la roda de premsa posterior al partit Barça - Atlètic de Madrid. Laporta ha dit al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que, de moment, prefereix guardar silenci: "Són circumstàncies personals, no només jo sinó famílies dels meus excompanys de directiva. Tots plegats estem patint per aquest tema, sí."

L'expresident blaugrana ha confirmat que la setmana passada va dinar amb Guardiola i Cruyff: "Tenim per costum veure'ns unes persones un parell de cops a l'any, i va ser això, amb en Cruyff, en Guardiola i més gent". Joan Laporta s'ha compromès a parlar més àmpliament de la situació al llarg d'aquesta setmana, al mateix programa.

catradio.cat/mati
Anar al contingut