L'"APM?" de Catalunya Ràdio "ocupa" l'Aula Magna de la UVic

Avui a les 12.05, l'equip de l'"APM?", amb Xavi Cazorla al capdavant, porta tots els seus personatges per saber què és el que els fa més ràbia als estudiants.

El programa "Alguna pregunta més?", l'"APM? d'"El matí de Catalunya Ràdio", s'emetrà en directe, a les 12.05, des de l'Aula Magna del Campus Torre dels Frares de la Universitat de Vic (UVic), amb Xavi Cazorla i la imprescindible col·laboració d'Oriol Dalmau, Jordi Asturgó i Montse Barcon.

A Vic, amb els "APM?" desembarcaran també tots els seus personatges, de tot color i pelatge, per donar a conèixer tota l'actualitat del dia i per saber què és el que més ràbia els fa als estudiants de la UVic. L'equip del programa farà alguna actuació amb la participació del públic i regalaran una càmera GoPro i una polsera fitnes, entre altres obsequis.

Amb aquesta visita al campus de Vic, l'"APM?" és la segona etapa d'una gira per diverses universitats catalanes que va començar al campus de Terrassa el divendres 23 de febrer i que a l'abril els portarà a Barcelona.

L'"APM? d'"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de 12.05 a 13.00.

 

catradio.cat/apm

facebook.com/apm

twitter.com/apm

 

Anar al contingut