L'alcaldessa de Barcelona acusa el PP d'utilitzar la justícia amb objectius partidistes en la polèmica dels dos titellaires de Madrid empresonats

Colau també ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que Podem manté el referèndum com a solució per a Catalunya, encara que hagi demanat al PSOE una contraproposta.

A "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Ada Colau ha destacat que està   sorpresa de la contundència amb què el partit de Mariano Rajoy ha valorat aquest cas dels titellaires, i que no hagi actuat així amb la xarxa de corrupció relacionada amb el seu partit al País Valencià. Creu que els dos titellaires -que van exhibir una pancarta on deia "Gora Alka-ETA"- potser no van actuar amb prou seny quan van continuar interpretant l'obra davant d'infants. Però està completament en desacord amb la presó sense fiança que se'ls ha ordenat.

L'alcaldessa ha afegit que "El Partit Popular i, malauradament, alguns jutges de la Audiència Nacional, aquest tribunal d'excepció que ens ve del franquisme, sembla que volen utilitzar qualsevol polèmica que es produeix. Però em sembla una utilització de l'estat de dret i de les víctimes del terrorisme que, sobretot, ofèn les víctimes, és clar que estem tots amb les víctimes del terrorisme."

Sobre les negociacions del PSOE per la investidura, Ada Colau insisteix que Podem manté la solució d'un referèndum per a Catalunya, malgrat que demani als socialistes que posin sobre la taula una contraproposta.

Colau ha dit: "Jo estic convençuda que la millor opció és un referèndum, que és l l'única, de fet, que pot  desencallar una situació que el Partit Popular ha portat a uns límits insostenibles i, per tant, la nostra opció és el referèndum i no ha deixat de ser-ho en cap moment. Ni un sol minut, ni segon ha deixat de ser la nostra opció. Ara, és veritat que si t'has de posar d'acordamb d'altra gent has d'estar disposat a escoltar-la a veure que et proposen."

L'alcaldessa de Barcelona també ha assegurat que té més bona sintonia amb Carles Puigdemont que amb Artur Mas. Assegura que és més fàcil dialogar amb el nou president català i que Mas era de més difícil accés.

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Ada Colau,  cliqueu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut