L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, defensa una revisió del partit que compti amb els crítics

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, el socialista Àngel Ros ha assegurat que és imprescindible revisar el PSC per consolidar el projecte comptant també amb els sectors crítics.
 
Per l'alcalde de Lleida, ara la prioritat és elegir el primer secretari però després forçosament caldrà celebrar una convenció política. També ha admès que la posició del partit davant la consulta ha influït en la situació difícil per la qual passen. Ara bé, els dissidents han d'estar també en el nou PSC, segons Àngel Ros.
 
En aquest sentit, confia que si Miquel Iceta lidera el PSC sigui capaç d'encapçalar un projecte aglutinador tot i que admet que la direcció actual no està per revisions. Per Ros, "el que hem de fer és ampliar la nostra base social, la base social socialista, amb experiències com amb el president Maragall vam tirar endavant un projecte tan engrescador com el 'Ciutadans pel canvi' que aglutinava al voltant del projecte socialista amb vocació majoritària. Això és la clau".
 
Àngel Ros ha agraït la predisposició oferta ahir per Miquel Iceta com a nou líder del PSC. I entén que l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, decidís ahir no entrar al consell nacional del partit perquè la seva renúncia va ser, assegura, una decisió difícil i que s'ha de respectar.
 
Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí.
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut