L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, anuncia que es querellarà contra el diari El Mundo

El rotatiu ha publicat avui que que investiguen un compte seu de gairebé 13 milions d'euros a Andorra. Trias ha anunciat la querella en una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio.'

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha dit que es querellarà avui contra el diari El Mundo per haver publicat que té tretze milions d'euros en un compte ocult a Andorra.
 
Xavier Trias ha negat que tingui, ni que hagi tingut mai, diners amagats al Principat ni en cap país de l'estranger. Trias s'ha mostrat molt dolgut i enfadat amb el diari i ha apuntat que "és una vergonya, és absolutament indignant. Ahir els vaig fer advertir que si ho publicaven em querellaria i avui faré una querella contra aquesta gent perquè estic tip d'aquest periodisme que vol fer política i la fa d'una manera que expliquen mentides".
 
En aquesta informació, que va a portada, el diari El Mundo cita fonts financeres del Principat d'Andorra i explica que els diners estaven primer en un compte suís, i que hauria fet una transferència a Andorra tres mesos després que es va destapar el cas Pujol.
 
 
Si voleu escoltar l'entrevista sencera, podeu anar aquí:
 
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradi
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut